Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team kon het tegen Bit.nl niet bolwerken. Veel 'vijfsetters' gingen verloren, er werden geen punten binnen gehaald.


Team twee speelde, tegen Bit.nl, een goede partij. Daan Barends speelde ijzersterk en won driemaal. Yoeri Liethof en Bart Barends wonnen eenmaal, jammer dat het dubbelspel nipt verloren ging. Het derde team verloor met 8-2 van Kracht & Vriendschap. Patrick van Alst en Ronald Stevens wonnen eenmaal. Team vier deelde de punten met SKF en blijft bovenin meedoen. Frank Balzer heeft de goede vorm te pakken en bleef ongeslagen. Johan Soppe won eenmaal en er was winst in het dubbelspel. Het vijfde team speelde met 5-5 gelijk tegen Getave'. Alaa Alsaaidi en Ruud van Kooij wonnen keurig tweemaal en waren samen ook trefzeker in het dubbelspel.

Team zes was tegen Kracht & Vriendschap niet volledig en verloor met 8-2. Marc Groenhuis won eenmaal en won samen met Bert Vennik het dubbelspel. Het eerste jeugdteam speelde een sterke partij tegen GTTC en won met 8-2. Bodhi Lindeboom won met goed spel vier singles. Niels Loeffen won keurig tweemaal en samen met Bodhi werden ook de dubbelspelen in winst omgezet. Het tweede jeugdteam wist tegen GTTC driemaal te scoren. Loek van Wijk bleef heel knap ongeslagen. Noel Vos behaalde ook een mooie zege. Goed blijven trainen, dan komen de punten vanzelf.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl