Luuk Hegeman in actie. (foto: Dennis Peters)
Luuk Hegeman in actie. (foto: Dennis Peters)

Durf jij de uitdaging aan?

BEMMEL - Interesse in rugby? Kom dan nu meetrainen! Tot ons jubileum op 11 april kan je gratis kennismaken met de sport rugby en onze mooie club.


Jongens en meiden, dames en heren vanaf 6 jaar oud zijn welkom in sportpark De Heister, Drieske 5 in Bemmel (achter het OBC). Dat kan Iedere dinsdag en vrijdag tot en met 11 april (maar één keer komen is ook mogelijk).

Tijden: 6 – 11 jaar van 18.30 – 19.30 uur, 12 – 15 jaar van 19.00 – 20.30 uur, vanaf 16 jaar van 20.00 – 21.30 uur. "Durf jij de uitdaging aan? Mail ons dan: info@rugbyclubbetuwe.nl."

Geef kinderkleding en speelgoed tweede kans

ELST - Men kan kleding en speelgoed te koop aanbieden tijdens de tweedehandskinderkleding- en speelgoedbeurs in Elst. De beurs zal plaats vinden op zaterdag 21 maart in de school Het Westeraam aan het Auditorium in Elst. De beurs is geopend van 10.30 uur tot 12.00 uur. En u hoeft tijdens de verkoopochtend niet eens zelf aanwezig te zijn als verkoper.


"Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede (merk)kleding voor het voorjaar en de zomer te verkopen en te kopen. U hoeft als verkoper tijdens de verkoopochtend niet zelf aanwezig te zijn, u staat dus niet zelf achter een kraam. Hoe het werkt? Informeer eens naar de verkoopmogelijkheden. U kunt naast zomerkleding vanaf maat 92 - maat S ook (buiten)speelgoed, verkleedkleding, sportkleding, schoenen, fietsstoeltjes en nog veel meer verkopen. De kleding wordt op maat gesorteerd en gedeeltelijk overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart.

Bovendien steunt u met de verkoop onder andere de kleding- en speelgoedbank. Van de verkoopprijs levert u 15 procent in aan de organisatie. Hiervan worden onder andere de kosten betaald en een gift gegeven aan goede doelen. Belangstelling gekregen? Informeer eens naar de mogelijkheden, kinderkledingbeurselst@gmail.com."