Prinsenwagen De Wielewoalers. (foto: Patricia Zwitserloot)
Prinsenwagen De Wielewoalers. (foto: Patricia Zwitserloot) Patricia Zwitserloot

Toch optocht in Nölerhout!

OOSTERHOUT - Groot was de teleurstelling toen carnavalsvereniging De Wielewoalers tijdens de dolle dagen de optocht af moest lassen in verband met de onstuimige weersverwachtingen. Maar veiligheid voor deelnemers en publiek gaat boven alles!


Gelukkig hebben zij een nieuwe datum voor de optocht kunnen vinden, namelijk zondag 22 maart. En zeg nou zelf, beter een late optocht dan geen optocht! Veel deelnemers zijn er tijdens deze uitgestelde optocht gewoon bij en ook veel nieuwe deelnemers hebben zich aangemeld.

De Wielewoalers hoopt u allen te zien op of langs de route als om 13.30 uur de optocht van start gaat vanaf 'Klein Amsterdam'. Na afloop van de optocht zal in dorpshuis De Schakel, Honsvoet 2 in Oosterhout, het feest losbarsten met muziek van DJ Ray en de uitslag van de optocht. Gratis entree voor iedereen!

De Wielewoalers wil alle aanwonenden aan de route vriendelijk, doch dringend, verzoeken om er mede op toe te zien dat de route vanaf 13.00 uur autovrij is en zal blijven. Als laatste wijst ze u erop dat carnavalsvereniging De Wielewoalers geen aansprakelijkheid erkent op vergoeding van schade naar aanleiding van ongevallen, die tijdens deze optocht kunnen worden aangericht.