Drielse Veer weer in de vaart

DRIEL - De onderhoudswerkzaamheden aan het Drielse Veer zijn met vier dagen uitgelopen.


Aanvankelijk was de onderhoudsbeurt gepland voor de krokusvakantie. Eind verleden week was het wachten echter nog op voor de aandrijving essentiële flens. Inmiddels zijn flens en as weer ingebouwd. Tijdens het proefdraaien hedenmiddag is gebleken dat ook de schroefas nu goed functioneert.

Vrijdagochtend 6 maart vaart de pont vanaf de werf in Angeren terug naar Oosterbeek/Driel waarna vanaf 13:30 uur de veerdienst wordt hervat. Tot 1 april vaart het Drielse Veer volgens de winterdienstregeling: maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 10:00 uur en van 13:30 tot 18:00 uur.

Zomerconcert Enjoy met twee solisten

DRIEL - Koor Enjoy laat opnieuw van zich horen! Dit keer met een fantastisch zomerconcert op zaterdagavond 6 juni. De RK-kerk in Driel, de thuisbasis van het koor, wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een prachtige concertzaal voor een onvergetelijke avond. Voor deze speciale gelegenheid is het gelukt om twee geweldige solisten vast te leggen. Het zijn Remko Harms en Dewi Lopulalan.


Remko Harms, van de voormalige LA The Voices, heeft met een solocarrière zelfs bekendheid in de VS waar hij tijdens twee concerten met en naast Barbara Streisand straalde. Daarna is één van de dromen van Remko Harms uitgekomen door een optreden in het door 40 miljoen mensen bekeken programma "The Hour of Power" in Amerika. Het is deze Remko Harms die op 6 juni te gast is in Driel.

En dan Dewi Lopulalan: zij is een gospelzangeres uit de Betuwe die met haar stem en energie tot de verbeelding van het publiek zal spreken. Zingen is haar lust en leven en daar wil zij iedereen graag van mee laten genieten. Ook zij is te gast op 6 juni in Driel.

Koor Enjoy en beide solisten worden tijdens het concert begeleid door een professionele live-band. Daarmee is de toon gezet voor een avond die u niet mag missen.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar via de site www.koorenjoy.nl. Dankzij onze hoofdsponsor, reisorganisatie en touringcarbedrijf Betuwe Express, zijn de kaarten in de voorverkoop 12,50 euro, exclusief administratiekosten. Na 15 april betaalt men 15,00 euro. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met De Blije Kerk.