Deelnemers Plandel Event op woensdag 4 maart met de 'oogst' van het plandelen.
Deelnemers Plandel Event op woensdag 4 maart met de 'oogst' van het plandelen.

Samen Plandelen Valburg

VALBURG - Op woensdagochtend 4 maart heeft een enthousiaste groep uit Valburg in en om Valburg zwerfafval geruimd. Na afloop is de gedane arbeid gevierd met zelfgebakken cake en taart. Het is enorm leuk samen een bijdrage te leveren. Het zorgt voor verbinding en een afvalvrije omgeving doet er echt toe!


Plandelen staat voor Plukken en Wandelen waarbij je in groepjes van twee personen afval raapt op de route die je loopt in of buiten Valburg. Naast dank aan de deelnemers is er ook dank aan de Gemeente Overbetuwe die voor afvalzakken, knijpers en hesjes heeft gezorgd én voor het ophalen van de volle zakken met zwerfafval.


Dit leuke en verbindende event, georganiseerd door Vitalotte, vindt jaarlijks plaats op twee momenten. De volgende keer zal zijn op 29 juli. Aankondiging hiervan volgt later dit jaar.

Vitalotte is op zoek naar enthousiaste Ambassadeurs die dit initiatief graag in hun eigen dorp/wijk in de Overbetuwe willen uitdragen. "Zo kunnen we samen op twee momenten per jaar vanuit verschillende Dorpen/wijken krachten bundelen en zorgen voor een zwerfafvalvrije omgeving. Wil jij graag dit initiatief verder uitdragen? Meld je dan aan via marianne@vitalotte.nl."