(foto: Dick van Altena)
(foto: Dick van Altena) Dick van Altena

Succes wordt geprolongeerd:

Dick van Altena terug naar Elst!

ELST - Voor het derde opeenvolgende jaar organiseert Forte Fit een woensdagavondconcert van Dick van Altena. In 2018 stonden daarbij de eigen Betuwse liedjes centraal en in 2019 (toen hij optrad met Marcel Smulders) de bekende liedjes uit de jaren ’50 en ’60. Voor dit jaar is besloten om weer terug te keren naar 2018: als geen ander kan Dick in zijn eigen streektaal zingen over ‘zijn’ Betuwe. En dat gaat hij ons weer laten horen!


Eind 2002 verscheen het prachtige ‘Moan bove de Betuwe’ het levenslicht. Een album waarop hij voor het eerst schrijft en zingt over het prachtige Betuws landschap en de mensen die er wonen. En dat in zijn eigen streektaal, het Overbetuws.

Als je werk zelfs het koningshuis behaagt (Dick is ridder in de Orde van Oranje Nassau), dan ben je iemand! Vraag dat maar aan Johan Derksen (u weet wel, van Voetbal Inside), die een fan is van het eerste uur en hem omschrijft als ‘geniaal’. Moeten we nog meer zeggen? Nee toch zeker! U bent welkom op woensdag 1 april (écht waar!) in zalencentrum Onder de Toren. Om zeker te zijn van een plaatsje dient u snel uw kaarten te reserveren.

Het optreden is woensdag 4 juli van 20.00 tot 22.00 uur in Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst.
Entreeprijs: 8,50 euro per persoon (te betalen aan de zaal). Kaartreservering: jan.zwier@chello.nl. Meer info op www.fortefit.nl. Belangstellenden dienen zich uiterlijk 25 maart (via e-mail) aan te melden, zodat rekening gehouden kan worden met het aantal te verwachten aanwezigen.