Theaterconcert Willibrordus in december. (foto: jeugdtheater Herveld-Andelst)
Theaterconcert Willibrordus in december. (foto: jeugdtheater Herveld-Andelst) Foto:

Muziekworkshops

voor kinderen in Herveld

HERVELD - Ook dit jaar organiseert muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Herveld-Andelst weer drie gratis muziekworkshops voor kinderen vanaf groep 5. Zij krijgen tijdens deze drie workshops echte instrumenten in hun handen en leren de beginselen van muziek maken. Zo worden er ritmes geleerd, noten gelezen en gespeeld op de verschillende instrumenten zoals saxofoon of trombone.


In de eerste workshop gaat het om de koperinstrumenten zoals trompet, bariton en bugel. Tijdens de tweede workshop komen de diverse saxofoons aan bod, zoals de sopraan-, de alt- en de tenorsaxofoon. Bij de derde workshop tenslotte staat het slagwerk centraal. De workshops worden gegeven op maandag 23 en 30 maart en 6 april van 16.20-16.50 uur in de groene loods aan de Binnenstraat 23 in Herveld. Hier zijn de lessen en repetities van de vereniging zolang De Hoendrik nog in aanbouw is.

Mocht uw kind mee willen doen aan deze workshops, dan kunt u hem of haar aanmelden via willibrordus.ha@gmail.com vóór 20 maart as. Geef daarbij de naam, leeftijd en groep van uw kind op en uw eigen telefoonnummer zodat u gebeld kan worden indien nodig.

Voor jongeren en volwassenen heeft de vereniging ook mogelijkheden om eens een keer een instrument uit te proberen: neem contact op via de mail! Ook opfris- of omscholingscursussen of gewoon direct instromen in één van onze orkesten is mogelijk. We bieden altijd de eerste zes weken gratis aan voordat er gekozen hoeft te worden voor een lidmaatschap.