Verbouwing Expert Elst afgerond!

Nieuwe inrichting, vertrouwde gezichten

ELST - De afgelopen weken is er hard gewerkt bij Expert Elst en is de winkel volledig verbouwd in nieuwe stijl! Zowel de binnen- als buitenkant van de winkel hebben een nieuwe frisse uitstraling gekregen. De winkel wordt op 5 maart feestelijk geopend met scherpe aanbiedingen. Een selectie van deze aanbiedingen ziet u elders in deze krant.


Samen met zijn team heeft ondernemer Cas Spanjers de winkel grondig aangepakt. De winkel heeft een ware gedaanteverwisseling ondergaan en is ingericht volgens het nieuwe Expert Concept. Hier zijn de nieuwste modellenled, q-led en oled-tv's en audiosystemen te zien en te horen. Ook de rest van de winkel is aangepakt en het assortiment is uitgebreid. Het aanbod wordt compleet: van koelkasten, wasmachines, magnetrons, chromebooks en notebooks tot tv’s, koffieapparaten en airfryers.\


Ook voor installatie

De service van Expert Elst gaat verder dan de winkeldeur. Apparatuur kan worden thuisbezorgd. Ondernemer Cas Spanjers: “We zorgen ervoor dat alles keurig op zijn plaats komt te staan en wordt geïnstalleerd. Vertrekken doen we pas, als alles werkt.” En als er onverhoopt iets mis gaat met uw apparatuur kunt u blijven rekenen op de technische dienst van Expert Elst. “We zetten ons graag in voor een snelle reparatie. Ook na de garantietermijn."


Openingsaanbiedingen!

"Na onze verbouwingsopruiming hebben we de winkel weer vol staan met de nieuwste apparatuur. In samenwerking met onze leveranciers hebben we zeer interessante aanbiedingen kunnen bewerkstelligen. Loop gerust binnen voor een kop koffie en een goed advies!" Cas en zijn team zijn trots op de nieuwe winkel en verwelkomen u graag.

Expert Elst is gevestigd aan de Dorpsstraat 7 in Elst.