Tijd voor Droom!taart en zin in Mee-doen? Steek de handen uit de mouwen op 13 en 14 maart tijdens NLdoet. (foto: Saskia Henze)
Tijd voor Droom!taart en zin in Mee-doen? Steek de handen uit de mouwen op 13 en 14 maart tijdens NLdoet. (foto: Saskia Henze)

Doe mee met NLdoet!

OVERBETUWE - Op 13 en 14 maart steken veel Overbetuwenaren de handen uit de mouwen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet. Het vrijwilligerswerk staat in de spotlights en nodigt iedereen uit om mee te doen.


Vrijwilligers zijn geeft vaak een goed gevoel. Het kan je helpen richting een baan, of maakt je wereldwijzer. Woon je pas in Overbetuwe? Vrijwilligerswerk biedt een mooie kans om mensen te leren kennen. Alleen op pad kan. Want je werkt samen aan hetzelfde doel. En als je iets kiest dat bij je past, klikt het vaak vanzelf!



Voor ieder wat wils
Tijdens NLdoet bruist heel Overbetuwe. Alles kan en is mogelijk: helpen met schoonmaken, verbinden van mensen, koken, klussen, dansen, high tea-en, wilgen knotten. Al zin? Er staan nog klussen open. Ook groepen kunnen zich nog inschrijven, dus vraag vrienden, familie of collega’s of ze met je meegaan. Voor een leuke plek bij jou in de buurt kijk je op: www.nldoet.nl.


Droom!taart en borrel voor kluscoördinatoren
Ook dit jaar zorgt het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe, Onderdeel van Forte Welzijn, voor een Droom!taart. Hiervoor kunnen kluscoördinatoren de taart op donderdagavond 12 maart ophalen in Huis van de Wijk Triade in Elst. Dat doen we bewust, zodat iedereen op tijd aan de koffie mét taart kan. Tevens is er gelegen om andere coördinatoren te spreken, ervaringen te delen en vragen te stellen aan het Steunpunt.

Meer weten over vrijwilligerswerk in Overbetuwe? Check www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe of www.overbetuwevoorelkaar.nl.