De nieuwe voorjaarsmode

bij Vrouwen van Nu Elst

ELST - Op woensdag 11 maart houdt Vrouwen van Nu, Elst samen met damesmode 'bij EVY' en Van Deelen Schoenenmode een sprankelende modeshow Voorjaar 2020.


Het ziet er buiten nog niet naar uit, maar bij Vrouwen van Nu, Elst hebben de voorjaarskriebels al toegeslagen.

Damesmode & accessoires ‘bij EVY’ en Van Deelen Schoenmode presenteren deze avond hun nieuwe voorjaarscollectie met een sprankelende modeshow. De nieuwe kleuren en modetrends laten zien dat iedere vrouw er dit voorjaar weer fantastisch uit kan zien. Ook de nieuwe voorjaarscollectie schoenen en laarsjes van Van Deelen Schoenmode mag niet ontbreken. Mooie kleding, gecombineerd met bijpassende schoenen en laarsjes, maken de outfit compleet.

Na de pauze een workshop van kleurconsulente Gonnie Ruijters, die laat zien hoe kleuren een wereld van verschil kunnen maken. Bij het gebruik van de juiste kleuren en kleding krijg je een harmonieuze uitstraling. Je ziet er gezonder en aantrekkelijker uit, wanneer kleuren passen bij je huid, haar en ogen. Een mooie avond om alvast een voorproefje te nemen op de nieuwe voorjaarsmode en alles te weten te komen over wat kleuren kunnen doen.

Locatie: Zalencentrum ‘Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Aanvang avond: 20.00 uur. Toegang voor leden gratis. Voor gasten 5.00 euro. Voor meer informatie over Vrouwen van Nu: www.vrouwenvannu.nl/elst-eo.