Afbeelding
Foto:

Hank's Haircorner kapsalons nu ook in Elst!

ELST - Op 1 december heeft Hank's Haircorner een derde filiaal geopend aan de kleine Molenstraat in Elst. Hank komt uit een kappersfamilie en is geen onbekende in de kapperswereld. Hij heeft vele prijzen gewonnen op kapperswedstrijden en is al jaren examinator op kappersscholen. Ook kijkt Hank mee en geeft adviezen voor het kappers onderwijs.

Zijn zoon Harm is, na zijn opleiding marketing en communicatie, ook het kappersvak ingegaan. Hij heeft zich gespecialiseerd in het herenvak. Heren die liever door een man geknipt worden, of hun baard willen laten bijwerken, kunnen bij Harm terecht.        

Samen met het vertrouwde team, uit de voormalige kapsalon, is het maken van mooi en gezond haar prioriteit. Hank's Haircorner staat al 30 jaar voor kwaliteit, service en aandacht. Er wordt altijd een goed advies gegeven, zodat ook thuis het haar gemakkelijk in model gebracht kan worden. Naast een professionele knip-of kleurbehandeling kunt u bij Hank's Haircorner ook terecht met vragen over haar en hoofdhuid. L'Anza Healing Haircare biedt de oplossing voor vele haar- en hoofdhuid problemen en bevat geen parabenen, sulfaten, of siliconen. Het L'Anza Healing Color concept biedt unieke kleurbehandelingen, die het haar verzorgen en versterken.        

Vanaf 1 maart is de kapsalon ook op donderdagavond geopend! Heren kunnen dan zonder afspraak binnen lopen. Voor meer nieuwtjes en acties volgt u Hank's Haircorner op Facebook en Instagram. Naast telefonisch kunnen afspraken online geboekt worden via de website: www.hankshaircorner.com.

Hank's Haircorner Elst, Kleine Molenstraat 8b; 0481 350264.