(foto: Maaimedia)
(foto: Maaimedia) Foto:

Klomp & Gijzen Metaalbewerking - Elst

ELST - "Door middel van watersnijtechniek, metaalbewerking en constructiewerk maken wij met ons team van vakmensen vele producten voor architecten, aannemers, kunstenaars, interieurontwerpers en particulieren."

"We zijn sterk in design en we denken mee in oplossingen. Als onze klanten tevreden zijn dan zijn wij dat ook. Bijvoorbeeld stalen deuren en ramen komen we inmeten, overleggen wat u wensen zijn, adviseren in de mogelijkheden en we plaatsen bij u thuis. Zo zijn we betrokken bij het hele traject."

Formule 1

"Sinds afgelopen juli zijn we gevestigd aan de Pascalweg 11 in Elst. Ons nieuwe pand is niet wat men normaal denkt van een metaalbewerkingsbedrijf. Integendeel; ons pand is licht, netjes, open en heel toegankelijk. Dat past perfect bij onze Formule 1-filosofie. Samenwerken als een team, iedereen draagt zijn steentje bij. Goede communicatie is belangrijk om fouten te voorkomen en de hoogst haalbare kwaliteit na te streven."

Architectural Elements

"Kwaliteit speelt een belangrijke rol en dat ziet u terug in onze producten. Een maatwerk design trap voor een particulier, een kunstzinnige schuifpoort voor een boerderij of de bewegwijzering voor de kunstfietsroute van de gemeente Overbetuwe. Maatwerk stalen deuren en ramen, brievenbussen, design hekwerken behoren tot de mogelijkheden. Trots zijn we op het grote cortenstalen kunstwerk voor de hoofdingang van het FC-Utrecht stadion en voor zeven jaar het ontwerpen en maken van de MotoGP award voor de TT van Assen.

Heeft u een vraag of een idee? Bel of stuur een email, dan plannen we een afspraak en nemen wij de tijd om dit met u te bespreken."

Klomp en Gijzen BV, Pascalweg 11 Elst; 0481 373383; info@klompgijzen.nl, www.klompgijzen.nl.