Voorlichting over donorschap en

orgaandonatie bij Vrouwen van Nu Heteren

HETEREN - Op 1 juli start het nieuwe donorregister. In het nieuwe donorregister vult u in of u na uw overlijden wel of geen organen en weefsel aan een patiƫnt wil geven. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente, komt dan in het donorregister.

Veel mensen hebben al ingevuld of ze donor willen zijn. Maar veel mensen ook nog niet. Als u het nog niet weet is het belangrijk dat u goed nadenkt. U kunt er met familie of vrienden over praten. Wat vinden zij?

Om u te helpen met uw beslissing heeft Vrouwen van Nu, afdeling Heteren, Cor van der Schans uitgenodigd. Hij zal voorlichting geven over het donorschap en orgaandonatie. Zelf heeft hij ook een donororgaan gekregen.

Belangstellenden zijn op maandag 17 januari welkom om deze avond bij te wonen. De avond wordt gehouden in De Vluchtheuvel, Kastanjelaan 18 in Heteren. De avond begint om 20.30 uur. Voorafgaand aan de lezing heeft de afdeling haar jaarlijkse afdelingsvergadering. Kosten van de avond zijn voor gasten drie euro, inclusief koffie/thee. Meer over Vrouwen van Nu en hun jaarprogramma staat op www.vrouwenvannu.nl/heteren.