Kledingbeurs. (foto: Sandra Kuster)
Kledingbeurs. (foto: Sandra Kuster) Sandra Kuster

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Elst

ELST - Zaterdag 21 maart vindt in de school Het Westeraam aan het Auditorium 6 in Elst de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats. De beurs is geopend van 10.30 tot 12.00 uur.

"Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede en betaalbare (merk)kleding voor het voorjaar en de zomer te kopen. U kunt tevens kleding en speelgoed verkopen. U hoeft tijdens de beursdag niet zelf achter een kraam te staan. U levert vooraf alles geprijsd in en wij doen de rest. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. De entree is gratis. Er wordt ruim 10.000 stuks mooie tweedehands zomerkleding vanaf maat 92 - maat S aangeboden. Naast kleding wordt er ook speelgoed verkocht en kunt u er terecht voor buitenspeelgoed, schoenen, sportkleding en nog veel meer. De kleding is op maat gesorteerd en voor een deel in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart.

Boven op de verkoopprijs komt 15 procent, hiervan betalen wij alle kosten en over hetgeen u verkoopt levert u 15 procent in. Er mogen alleen kleine handtassen mee naar binnen. Buggy’s zijn niet toegestaan. Bij voorkeur dus je portemonnee in de broekzak of om de nek. Belangstelling om te verkopen? Stuur een mail naar kinderkledingbeurselst@gmail.com of bel naar Sandra Kuster 06 10201556."