Afbeelding
Foto:

C0-Bus Campers breidt haar service uit op een nieuwe

locatie in Nijmegen

NIJMEGEN – Sinds januari 2020 is de service van Co-Bus naast de verhuur uitgebreid met campercheck, vakantiecheck, aankoopkeuring, onderhoud en bemiddeling in verkoop en aankoop van campers.



Of je nu een eigen camper bezit of een camper huurt, het is heerlijk om op deze manier te kunnen reizen. Je 'huisje' met alles er op en erin heb je altijd bij je.
Sinds 2012 verhuurt Co-Bus buscampers en is een begrip in de regio. Met hun verhuur-, reiservaring en camper / autokennis, hebben Arnold en Heleen een stevige basis gelegd voor hun bedrijf. Die kennis en ervaring is de afgelopen jaren verder toegenomen. Zij hebben naast camperdeel onderhoud voor de verhuur ook in opdracht van collegabedrijven camperchecks en camperdeelonderhoud uitgevoerd en geassisteerd bij de verkoop en aankoop van campers.

Opgedane kennis wordt natuurlijk altijd graag weer ingezet en dat vraagt in dit geval ook een bedrijfsruimte die daarbij past. Co-Bus is dan ook verhuisd naar de Holtakkerweg 10 in Nijmegen.
Heb je nog geen ervaring met (bus)campers, of wil je sowieso meer weten over huren, onderhoud, checks, verkoop, aankoop of anders? Bezoek de website Co-Bus.nl of bel gerust: 06 49119396 of 06 12403209.