Obdam staat garant voor eerlijk en onafhankelijk financieel advies

'We komen elkaar in het dorp weer tegen'

BEMMEL – Toen Gendtenaar Rinus Obdam in 1992 zijn eigen advieskantoor aan huis begon, had hij nog geen idee dat zijn bedrijf later een behoorlijke groei zou gaan doormaken. In 2011 nam hij een assurantiekantoor in Haalderen over en 24 januari opent hij in Bemmel zijn tweede vestiging van Obdam Financieel Advies.

Om alle klanten in de regio zo optimaal mogelijk te bedienen kon een tweede vestiging echt niet langer uitblijven. Een geschikte locatie vond Rinus in Bemmel, tegenover de ingang van de Jumbo. Net als in Haalderen, waar u zelfs nog contant geld kunt storten, is ook Bemmel een klein kantoor. Bewust kleinschalig, omdat persoonlijk contact kenmerkend is bij Obdam.

In beide vestigingen kunt u bij Obdam terecht voor advies over diverse financiële diensten. Heeft u vragen over uw pensioen of bent u benieuwd of uw verzekeringen of hypotheek nog wel bij u past? Obdam werkt onafhankelijk, u bent er dus zeker van dat Obdam voor u de meest geschikte financiële instelling kan vinden. Voor al uw bankzaken biedt Obdam u alle gemakken van de RegioBank, waarvan Obdam zelfstandig adviseur is. Naast al zijn ervaring en kennis uit de financiële branche, kent Rinus ook de regio goed. "Ik woon met mijn gezin in Gendt en in mijn vrije tijd zet ik me vrijwillig in bij de voetbalvereniging. Onze klanten komen hier uit de regio, dus we komen elkaar weer tegen in het dorp", vertelt hij. Het gezegde: 'Wie goed doet, goed ontmoet' past bij Obdam.

Eerlijkheid en openheid zijn dan ook de rode draad in zijn bedrijfsvoering. "Dat geldt voor ons voltallige team dat bestaat uit acht vakbekwame medewerkers, die stuk voor stuk ervaren en gediplomeerd zijn", voegt Rinus er aan toe. Wilt u eens laten bekijken of u geld kunt besparen door uw financiële zaken anders te organiseren? Wees welkom aan de Van der Mondeweg 74 in Haalderen of aan de Klappenburgstraat 1a in Bemmel. www.obdamfa.nl T: 0481 464855.