Afbeelding
Foto:

Iron Lady en Hendrikse live

ZETTEN - Zaterdag 25 januari wordt het echt genieten van een avondje rocken. De intussen bekende Iron Maiden coverband Iron Lady en solist Hendrikse zullen deze avond een optreden verzorgen in het Veilingcafe van 't Vuurspoor.

Hendrikse is een eigenzinnige gitarist die in zijn eentje zowel eigen werk als herschreven werk brengt uit de bluesrock omgeving. Dat hij dit al jaren doet hoor je aan de uitgeleefde stem en het onderliggende rauwe gitaargeluid. Soms wat meezingers, dan weer gevoelig tot stevige bluesrock vanuit de basis.

Iron Lady is de Iron Maiden coverband uit de Betuwe. Zangeres Iron Lady scheurt net als het origineel lekker door de strakke bombastiche tonen van de band heen. Twee gitaristen, een bassist en drummer vormen de basis van dit optreden van ruim een uur. De meest bekende nummers van Maiden komen voorbij, soms met een verrassend jasje van eigen kunnen.

De zaal aan de wageningsestraat 35 gaat open om 21.00 uur. De entree is slechts 5 euro. Eventueel reserveren kan op www.vuurspoor.nl