Van 23 tot en met 29 januari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WATERMAN. Op sociaal vlak is de waterman een echte bezige bij. Ze zitten in allerlei clubjes en verenigingen. Het liefste ontmoeten ze mensen die op dezelfde golflengte zitten als zij zelf. Maar ze houden er ook van om met allerlei verschillende types om te gaan. Hun vriendenkring is dan ook van een grote diversiteit. Ze vallen op mensen die apart en uniek zijn. Net zoals zij zelf!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Tijdens het komende weekend maak je tijd om gezellig met vrienden of kennissen om te gaan. Het deert je dan niet dat er ook emotionele onderwerpen ter sprake komen. Na het weekend wordt door de een en ander de strijdbijl opgegraven. En dus ook door jou. Op maandag en woensdag is dit echt link.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag heb je een kleine meevaller. Maar die is ook snel gespendeerd. Op vrijdag is een het een goede dag om lekker de stad in te gaan met vrienden. Na een rustig weekend kun je kiezen; vechten of vluchten. Waarschijnlijk wordt het vluchten. En op dinsdag dreigt iemand met een breuk.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Voor het weekend speel jij postiljon d'amour. Je brengt in ieder geval wonderbaarlijke combinaties bij elkaar. In het weekend ben je eerst heel actief bezig om daarna vooral ontspanning te zoeken. Rond volgende week dinsdag heb jij het ene na het andere lumineuze idee. Werk die ideeën snel uit!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Voor het weekend is donderdag een topdag waarop jij je zeer goed voelt. Vrijdag is het weer Jantje huilt. Op zaterdag pak jij de positieve tendens weer op en ben je zeer actief. Na het weekend is dinsdag een opvallende dag. Veel van je zaakjes verlopen dan voorspoedig, maar er is iemand die jij mist.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag krijg je te maken met een duivels dilemma. Jouw belangen staan dan haaks op die van de groepsbelangen. Als je kiest voor jezelf, krijg je de groep tegenover je. En als je kiest voor de groep, voel jij je tekort gedaan. Misschien dat vrijdag uitkomst biedt. Je maakt dan als het ware een nieuw begin.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Donderdag en vrijdag ben jij koopjes aan het jagen. Het is nog maar de vraag of dat echt voordeel oplevert. Op zaterdag vind je het leuk om de degens te kruizen op communicatief niveau. En op zondag hou jij je heel stilletjes. Volgende week dinsdag vind jij een oplossing voor een oud probleem.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Voor het weekend lacht het (kleine) geluk je toe. En je bent in de stemming om gezellig met vrienden uit te gaan. Het weekend verloopt vrij rustig. Dat mag ook wel eens weer. Op maandag ben jij in een romantische bui. Maar op dinsdag kun je juist niemand om je heen hebben. Je hebt genoeg aan jezelf.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op zaterdag heb jij zin om bepaalde klusjes aan te pakken. Je bent er energiek genoeg voor. Vanaf maandag dienen zich problemen aan. Op maandag ligt dat in de relationele sfeer. Op dinsdag heb jij het gevoel dat bepaalde dingen zinloos zijn. En op woensdag wordt je ergens door overvallen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vlak voor het weekend ben je helemaal gericht op persoonlijk contact. Tussen een hoop gezelligheid door ben jij in staat om anderen van waardevolle adviezen te voorzien. Maar leg dat er niet te dik bovenop. Anders gooit men de kont tegen de krib. De rest van deze week is min of meer saai.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend heb je veel zorgen aan je hoofd. Daarbij heb je wel de neiging om dat voor jezelf te houden. Toch kan het echt geen kwaad om iets van emotie te tonen als bepaalde onderwerpen aan bod komen. Na het weekend gaat dat beter. Je wordt er 'meer mens' van.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Voor het weekend krijg je te maken met iemand die min of meer macht naar zich toe wil trekken. Dat laat jij niet over je kant gaan! Volgende week dinsdag heb jij een geweldig idee. Maar al snel merk je dat je dit in je eentje moet uitwerken. Op woensdag krijg je te maken met technische problemen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op donderdag ben jij helemaal in de stemming voor een feestje. Is die er niet? Dan bouw je toch zelf een feestje! Volgende week maandag ben je erg gecharmeerd door iemand. Je ziet het in je fantasie al helemaal zitten. Maar op dinsdag doet die persoon iets waardoor je helemaal teleurgesteld bent.