Afbeelding
Foto:

Kundalini Yoga in Elst en Nijmegen-Noord

ELST - Wil je meer energie krijgen, je immuunsysteem versterken, je creativiteit vergroten en je stress leren beheersen? Kortom, wil je grotere blijdschap en rust ervaren in je leven? Kom dan een of twee proeflessen volgen bij Kundalini Yoga Elst!

Kundalini Yoga is behalve praktisch ook zeer krachtig. Al in de eerste les kun je resultaat ervaren. Het geeft je fysieke en mentale balans en bovendien het vermogen om kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van het leven. Kundalini Yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. In een yogales wisselen dynamische en rustige oefeningen elkaar af. De yogalessen staan altijd in het teken van een bepaald thema, bijvoorbeeld 'Hoe blijf ik jong' of 'Hoe verhoog ik mijn weerstand'. De lessen worden gegeven in kleine groepen.

Deze vorm van yoga kan door iedereen beoefend worden en is daardoor heel toegankelijk. Het maakt niet uit of je jong, oud, stijf of soepel bent: je kunt op je eigen niveau meedoen. Het belangrijkste is dat je goed luistert naar je lichaam en je grenzen niet overschrijdt. "Ik geef nu vijf jaar yogalessen en het geeft me veel plezier en voldoening om de mensen tijdens mijn lessen te laten ontspannen en ze weer opgeladen naar buiten te zien lopen", aldus Carla van de Pol - Eygenraam.

De lessen worden gegeven op woensdag- en donderdagavond en op zaterdagochtend in de praktijk voor fysiotherapie De Enk in Elst en op dinsdagochtend in de praktijk in Nijmegen-Noord (Oosterhout). Voor verdere informatie zie www.kundalini-yoga-elst.nl of stuur een mail naar carlavandepol1@gmail.com