DVSG start goed na de winterstop

GROESBEEK - DVSG start na de winterstop met een wedstrijd thuis tegen Victoria’25. De selectie van DVSG is weer fit en compleet. Victoria’25 staat hoog geplaatst, maar toch is het DVSG dat aanvalt en kansen creëert.

In de zesde minuut lukt het Rico Voeten nog niet om te scoren. In de negende minuut is het Rico Voeten die goed loopt op een diepe bal, de bal breed legt op Menno Sillessen en die ook scoort. De treffer wordt wegens 'vermeend’ buitenspel afgekeurd. Met de rust zien we een beter DVSG, maar staat het nog 0-0.

Na rust scoort DVSG in de 47e minuut scoort de 1-0. Een voorzet van Tijs de Jong vanaf de achterlijn kan nog net door Rico Voeten worden binnen getikt. Drie minuten later is het Tim Nillessen die van 20 meter de 2-0 binnenschiet voor DVSG. Nog steeds is Victoria niet gevaarlijk geweest. In de 67e minuut is het, de zojuist ingevallen, Guus Ebbers die de 3-0 maakt. Op een lange bal naar voren wordt door niemand gereageerd. Alleen Guus loopt er wel op en kopt de bal binnen voordat de keeper eraan kan komen.

Het is of Victoria nu pas wakker wordt en binnen twee minuten scoren zij de 3-1 uit een corner. Het is keeper Nick de Nijs die even later de doorgebroken spits van scoren afhoudt. Een belangrijk moment in de wedstrijd. Victoria is gevaarlijk, maar komt niet meer tot scoren. Als in de 88e minuut Rico Voeten met een mooie trap de bal hoog in de hoek schiet, staat het 4-1 en is de wedstrijd definitief gewonnen.

DVSG start de tweede helft van het seizoen goed met een overwinning. Volgende week kan DVSG uit tegen Batavia laten zien of het deze stijgende lijn kan voortzetten.