Bingo Odio

MILLINGEN - Zondag 9 februari houdt het werkcomité van Odio een bingo avond in haar clubgebouw op sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.

Het prijzenpakket van deze avond is 1.070 euro bestaande uit geldprijzen. De hoofdprijs van deze avond is 230 euro en er zijn twee bonusronden met een eerste prijs van 50 euro. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee. De aanvang is om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Kerk Heumen Nederasselt en Overasselt

Heumen St Georgius

Zondag 09 febr 09.30 uur Eucharistieviering m.m.v. Parochieel Zangkoor 'Yves Mambueni

Gebedsintenties: Tien en Annie Gerrits-Gerrits; Petronella Schellekens-Groenen

Nederasselt H. Antonius Abt

Zondag 09 febr 09.30 uur Eucharistieviering m.m.v Gemengd Koor;Ton van Balveren.

Gebedsintentie: Diny Roelofs-van Haren

Overasselt H. Antonius Abt

Donderdag 06 febr 19.00 uur Donderdagavondgebed in het Parochiecentrum

Zondag 09 febr 11.00 uur Eucharistieviering Samenzang Yves Mambueni.

Gebedsintenties: Elisabeth van Xanten-Arts; Hennie van Lin; Truus Janssen-Duighuisen; Frans Kesseler; Ger Vertogen; Koosje van Melis; Jan Martens; Harrie van de Groes.

Dinsdag 11 febr 10.15 uur Mijlpaalviering

Bonhoeffer actueel

MALDEN - De winterwerkcommissie van de rooms-katholieke parochie locatie Malden en de protestantse gemeente Heumen organiseert een lezing over Bonhoeffer.

Dr. H van Hoogstraten (em. Radboud Universiteit) gaat in op de betekenis van het leven en het werk van Bonhoeffer die 75 jaar geleden is gedood door de Nazi's. Van Hoogstraten gaat vooral in op de actualiteit van de boodschap van de verzetsheld. Hij streed tegen het fascisme van het Derde Rijk. Maar ook nu is de dreiging van het fascisme nog aanwezig. Een waarschuwing daartegen is zeker actueel.

De lezing wordt gehouden in de woonvorm De Horst, Horst 1, Malden. Op dinsdagavond 11 februari aanvang 20.00 uur. Toegang gratis.