Geslaagden ehbo. (foto: Hans Driessen)
Geslaagden ehbo. (foto: Hans Driessen)

Nieuwjaarsbijeenkomst Ehbo Millingen/Kekerdom

MILLINGEN - Vrijdag 17 januari zijn tijdens de Nieuwjaars-bijeenkomst van ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn/Kekerdom in Grand Café De Taverne in Millingen de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap en zijn de kersverse diploma’s uitgereikt aan de cursisten, die onlangs geslaagd zijn voor het ehbo-examen.


Voorzitter Alex Janssen gaf in zijn nieuwjaarstoespraak aan dat het ledental nog steeds groeiende is, de tachtig leden nadert en wordt steeds meer ingezet bij lokale en regionale evenementen. Berrie Pijnappels zal op termijn terugtreden als secretaris van de ehbo-vereniging en worden opgevolgd door Jolanda Vergeer.

Van de laatste ehbo-basisopleiding waren vijf (van de zes) geslaagde cursisten aanwezig en namen het officiële diploma van Het Rode Kruis in ontvangst. Deze geslaagden zijn: Nicole Egger, Wim van Deelen, Hermien Splithof, Mimi Soetekouw en Alexander Hendriks Franssen. Erik Houkes was niet aanwezig.

De jubilarissen 2020 werden gehuldigd met jaarspeldje en een mooi boeketje bloemen: 5 jaar mevrouw A. Eijlbrecht, mevrouw A. Eijlbrecht-Zuiderwijk, Henk Nielen, Luc Pince van der Aa, Patrick de Wijse, Frits Vermeulen; 30 jaar Jan van Neck. Enkele jubilarissen waren niet aanwezig.

"Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding ehbo of reanimatie/AED, neem dan contact op met Alex Janssen, 06 10434247. Meer info staat op www.ehbomillingenkekerdom.nl of op Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn/Kekerdom.