(foto: Henk Burgers)
(foto: Henk Burgers) Foto:

Piet Verbeet 20 jaar lid ehbo-Beek

Tekst: Henk Burgers

BEEK - Tijdens de algemene vergadering van de ehbo-vereniging Beek-Ubbergen ontving Piet Verbeet uit handen van onze secretaris Janet Wekking de speld voor 20 jaar lidmaatschap van onze vereniging.

Piet volgde enkele jaren geleden Janny van de Linden op als voorzitter. Natuurlijk ontbraken de bloemetjes niet op deze avond en mochten ook de ereleden Janny van de Linden, Ineke Huilman en Henk Burgers een bloemetje in ontvangst nemen. Deze vergadering werd slechts door acht leden bezocht, er waren diverse afmeldingen.

De voorzitter deelde tijdens deze vergadering mee dat de vereniging thans 22 leden telt een toch wel zorgelijk toestand. Omdat er steeds minder leden zijn wordt de druk bij hulpverleningen steeds groter. Daarom zal in de toekomst samenwerking met andere ehbo-verenigingen in Berg en Dal wenselijk zijn willen we nog een bijdrage kunnen leveren aan de activiteiten in onze gemeente. De overige punten werden vlot afgewerkt en zo kon de voorzitter deze vergadering om 22.00 uur afsluiten, waarna er nog even gezellig werd nagepraat. Het bestuur blijft verder ongewijzigd.