Afbeelding

De jarige dineert gratis

bij Wok De Molen!

MALDEN – U laten genieten van smaaksensaties uit de Oosterse keuken is natuurlijk het doel van het enthousiaste team van Wok De Molen. Maar dat u het vooral naar uw zin heeft dat wordt evenzo belangrijk gevonden. Zeker als u gezellig op uw verjaardag komt eten.

Komt u met minimaal vier personen bij Wok De Molen eten en is één van u jarig, dan wordt de jarige namelijk op een gratis diner getrakteerd! Dit cadeautje krijgt de jarige omdat het team van Wok De Molen graag iets extra's voor haar gasten doet. Bij Restaurant Wok De Molen gaat u namelijk niet uit eten, maar gaat u heerlijk een avondje uit. Gastvrijheid zit eigenaar Louis Wong in de genen. Dat is niet zo vreemd, aangezien zowat zijn hele familie in de horecabranche werkzaam is.

Samen met zijn tante runt hij zijn sfeervolle restaurant. 'Mijn tante is verantwoordelijk voor onze Oosterse keuken. Niet alleen bereidt zij samen met ons keukenteam de voortreffelijkste gerechten, maar ook bedenkt zij met regelmaat nieuwe recepten', vertelt Louis enthousiast. Zelf is hij als gastheer in het restaurant het gezicht van Wok De Molen. Het restaurant biedt plaats aan grote groepen, maar daarnaast is het ook een bijzonder knus restaurant om een tafeltje voor twee te reserveren. Tijdens 'live cooking' kunt u zien hoe professionele koks de door u gekozen ingrediënten bereiden. Of u nu Teppan Yaki, Japanse barbecue grill, of sushi wilt uitproberen, bij Wok De Molen zijn hoogstaande kwaliteit en smaakvolle gerechten een vanzelfsprekendheid. U bent van harte welkom om het verre Oosten eens te komen proeven aan de Rijksweg 109 in Malden. (www.wokdemolen.nl; 024 3881115)