Sfeerbeeld voor Anytime Fitness, gemaakt in de vestiging in Kessel. Foto: Arnold Reyneveld.
Sfeerbeeld voor Anytime Fitness, gemaakt in de vestiging in Kessel. Foto: Arnold Reyneveld. Foto: Arnold Reyneveld

Goede Voornemens, De Grootste Grap… Of Dit Jaar Toch Niet..?

Anytime Fitness bied je alle hulp bij gezond leven in Groesbeek, Millingen & Malden (nieuw)!

Het nieuwe jaar begint vaak met goede voornemens, maar wie maakt ze nu daadwerkelijk waar? Hebben jouw goede voornemens betrekking op vitaler en gezonder worden? Is dit de eerste keer dat jij deze goed voornemens hebt of heb je deze voornemens de afgelopen jaren niet waargemaakt? Het maakt niet uit maar pak het simpelweg op!

Wat heb je nodig om jouw goede voornemens waar te maken?

Veel mensen maken hun goede voornemens nooit waar omdat het vaak zweverige beloftes aan zichzelf zijn. Je wilt een probleem oplossen en hiervoor heb je een plan nodig. Het allereerste waar je naar gaat kijken is jouw motivatie om iets te gaan veranderen. Het tweede onderdeel is het stellen van doelen, want je hebt een horizon nodig om naartoe te werken. Bepaal wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken en vier tot slot elk succes!

Kun je het zelf of kun je hulp gebruiken?

Om sommige goede voornemens waar te maken zul je moeten nagaan of het nodig is om hulp in te schakelen. Kijk eens eerlijk naar de benodigdheden om jouw doelen te bereiken. In sommige gevallen kun jij zonder hulp jouw doelen bereiken, maar meestal is vooral in het begin hulp erg welkom. Vaak denken mensen geen hulp nodig te hebben.

Dit is jammer, want wij bieden dit standaard aan bij onze leden. Wij doen dit omdat mensen vaak niet de benodigde kennis van sport en voeding hebben. Dit is begrijpelijk, want iedereen heeft zijn/haar eigen vakgebied.

Er zijn gemiddeld 66 dagen nodig om een gewoonte te creëren. Dit komt terug in het Anytime Fitness introductie programma, waarbij jij 8-10 weken intensieve begeleiding krijgt. Dit is in het begin een belangrijke stok achter de deur om jou gemotiveerd aan het sporten te houden. Een goed begin is het halve werk, want dit zorgt ervoor dat jij een grote stap zet naar het behalen van jouw einddoel.

Dus bedenk goed of jij het zelf kunt of dat je hulp kunt gebruiken.

Hoe wij jou helpen!

Bij Anytime Fitness bieden wij de begeleiding die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. De Anytime Fitness trainer bespreekt allereerst met jou de goede voornemens voor 2020. Hierna volgt een meting, worden doelen gesteld en krijg jij uitleg over het op maat gemaakte plan. Vervolgens heb je na elke 2 a 3 weken een bespreking met de trainer. Hierin wordt besproken of het plan goed binnen jouw levensstijl past en of je resultaat hebt behaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Anytime Fitness & Workouts App. In deze App staan 3000+ workouts en heb jij een extra digitale stok achter de deur. Dit maakt het nog makkelijker om jouw goede voornemens waar te maken.

Indien er onvoldoende ruimte is, onderstaande 8 tips achterwege laten!

8 tips om te starten (of de draad weer op te pakken)

Om te starten met fitnessen, of om de draad in het nieuwe jaar weer op te pakken, geven wij jou 10 tips.

  1. Bouw op, loop niet meteen te hard van stapel. Stel een trainingsprogramma op, samen met jouw trainer.
  2. Plan jouw trainingen in. Zet jouw trainingen in je agenda, net zoals andere afspraken, zodat er niets tussen komt.
  3. Investeer in goede sportkleding en -schoenen. Niet alleen omdat je je beter voelt in mooie kleding; zorg voor kleding en schoenen waarmee je lekker traint en die bijdragen aan jouw succes.
  4. Spreek regelmatig met een trainer af, zodat je effectief blijft trainen. Een personal trainer is ook een aanrader!
  5. Samen sporten is voor veel mensen een goede manier om gemotiveerd te blijven; regel dus een trainingsmaatje.
  6. Betrek je gezin erbij. Voor motivatie, om elkaar te steunen, maar ook omdat een levensstijl wel gedeeld moet worden.
  7. Varieer. Doe niet steeds hetzelfde en blijf jezelf prikkelen.
  8. Stel niet uit, start… en je krijgt bij Anytime Fitness bij een regulier lidmaatschap (tot 5 februari 2020) één maand gratis!

Zet nu jouw goede voornemens om in acties?

Wil jij dit jaar nu echt jouw goede voornemens waarmaken?!

Krijg naast alle extra's en hulp ook nog eens een maand gratis sporten cadeau door gebruik te maken van onze actie! Deze ontvang je bij een aanmelding (tot 10 februari 2020) voor een regulier lidmaatschap. Deze actie is speciaal voor de Zorg & Welzijn special verlengd.

Dus.. neem je kans en reageer via de website ( www.anytimefitness.nl/ ) of per e-mail of telefoon en wij nemen contact met je op. Geef wel even aan dat je via de Zorg & Welzijn special reageert!

24/7 fitnessen, dag & nacht en 365 dagen per jaar

MALDEN – Naast Groesbeek en Millingen aan de Rijn heeft ook Malden nu een eigen Anytime Fitness vestiging. En wel aan de Promenade 33a ( het voormalige pand van de ABN Amro).

Overvolle agenda's en veranderlijke planningen zetten onze work-life-balance voortdurend onder druk. In die overboekte agenda nog een gaatje vinden voor wat quality time met het gezin of me-time in de gym is geen sinecure. De meeste mensen willen nochtans wel meer sporten, maar wanneer? Voor en na de hectische werkdag is de fitnessclub immers meestal gesloten...

Sporten waar én wanneer men wil

Vanaf 27 januari 2020 kan men zo ook in Malden 24/7 sporten. Met een digitale sleutel hebben leden de klok rond toegang tot de nieuwe fitness club in Malden en meteen ook tot alle andere Anytime Fitness vestigingen wereldwijd (inmiddels bijna 5.000 clubs). Men kan dus niet alleen sporten wanneer, maar ook waar men wil. Afspreken met vrienden of familie uit een van de omliggende plaatsen kan nu dus ook.

Ongekende groei door onweerstaanbare troeven

Anytime Fitness is de formule met de hoogste groei en circa 100 vestigingen in Nederland. Maar de verwachtingen zijn groot, zeer groot. In onze regio is Anytime Fitness ook bezig in Bemmel, Oosterbeek, Renkum, Boxmeer en.. er gaan er nog veel meer komen. Wat maakt deze formule dan toch tot een succes?

In Malden wordt de sportlocatie hypermodern en industrieel chique voor wat betreft het design. Maar ook duurzamer daar waar het kan. Nieuwe vestigingen hebben standaard geen gasverbruik. En zo hebben de fiets – en crosstrainers geen stroom nodig als de sporters door het bewegen gaan starten. Verder biedt men live groepslessen maar om het sporten op alle tijden te stimuleren heeft men ook de keuze uit ruim 200 virtuele lessen. Al kan men ook sporten op eigen tempo of een beroep doen op personal coaching.

Anytime Fitness heeft de begeleiding ook hoog in het vaandel staan. Leden krijgen maandelijkse 1 op 1 coaching met hun trainer. Dit zit standaard in het lidmaatschap erbij. En dit lidmaatschap kent ten opzichte van de markt prima betaalbare tarieven. Deze combinatie van waarde aanbod en prijs blijkt hier een schot in de roos.

Ruime ervaring om jou te helpen!

In Malden gaat Nancy Weerdmeester (clubmanager) samen met Chantal Kesseler ( assistent ) de sportclub runnen. Nancy heeft in het verleden reeds in meerdere sportscholen gewerkt en les gegeven. Momenteel werkt ze al bijna een jaar bij Anytime Fitness in Millingen. Wat de ervaring van Chantal betreft komt het zeker goed want zij werkt al 2 jaar bij Anytime Fitness en is een gecertificeerd personal trainer voor het geval dat je net dat stukje extra zoekt..

Voor meer informatie, aanmelding of een gratis proefperiode kan men kijken op www.anytimefitness.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding