(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Steeds meer mensen weten

Tuinwereld in Malden te vinden

MALDEN – Vooral de laatste tijd weten steeds meer mensen uit Malden en omgeving de Tuinwereld aan de Broekkant in Malden te vinden.

Dit hebben zij ongetwijfeld te danken aan het deskundig advies van de diverse personeelsleden, zij weten waar ze het over hebben. Dat is heel belangrijk voor de klanten want men laat zich graag informeren. Ook het adverteren in Hét Gemeente Nieuws heeft Tuinwereld Malden beslist geen windeieren gelegd. Uit heel de gemeente Berg en Dal en inwoners uit Mook en Middelaar alsmede Heumen waar Het Gemeente Nieuws wekelijks verschijnt zorgt voor de nodige klandizie. Het voordeel van Tuinwereld Malden is dat de klanten op een ongedwongen sfeer rustig kunnen shoppen.

Met regelmaat zijn er workshops zoals bloemschikken en dergelijke, daarnaast worden de klanten op de hoogte gehouden van de laatste snufjes op tuin- en interieur gebied. Om even op adem te komen dan kan men rustig genieten in het tuincafé. Ook is er een ruime parkeergelegenheid voor de ingang van Tuinwereld aan de Broekkant. Tuinwereld Malden heeft een steeds groter assortiment gekregen van kamer- en tuinplanten, bloemen, tuin- en terrasverfraaiing, tuinmeubelen, barbecues en men kan er ruimschoots de sfeer op doen voor het interieur. In het voorjaar komt er een overdekt stuk van 600 m2 bij/ Dan komen de planten nog meer tot hun recht, aldus Jeroen Gommers. Ook voor de voeding en onderkomen van dieren is men bij Tuinwereld Malden aan het juiste adres.