(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Cafetaria Yes in Berg en Dal voorgoed gesloten

BERG EN DAL - Onlangs heeft cafetaria Yes aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal na liefst dertig jaar de deuren van het cafetaria definitief gesloten.

Jessy en Marian hebben samen al die jaren de snackbar gerund, maar hebben inmiddels hun pand verkocht. De nieuwe eigenaar zal er ongetwijfeld geen cafetaria in gaan beginnen en ook geen horeca. Naar verluidt wordt het gehele pand verbouwd en geschikt gemaakt wordt voor het realiseren van appartementen in het betreffende pand.

Jessy en Marian hebben inmiddels hun intrek genomen in een appartement in het centrum van Groesbeek. Onlangs werd eveneens bekend dat in het horecapand van Bistro De Put, dat na de brand geheel is herbouwd, ook geen horeca meer komt. Ook hier wil eigenaar Onstenk appartementen gaan realiseren. Even verder op heeft de eigenaar van Geuren en Kleuren de heer Vrijmoet de deuren van zijn restaurant gesloten en is op zoek naar nieuwe uitbaters. Ook hier kan het restaurant verbouwd engeschikt gemaakt worden voor appartementen. In Berg en Dal blijft er naast De Heeren van Berg en Dal, Bistro Le Steak, Restaurant Puur M, Tivoli en de twee pannenkoekenhuizen De Heksendans en De Duivelsberg niet veel horeca meer over.