Van 16 tot en met 22 januari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS (vanaf 20 januari) WATERMAN. Innoveren, vernieuwen en veranderen zijn de acties die écht bij dit dierenriemteken horen. Ze lopen vaak op hun tijd vooruit (avant garde!). Als iedereen linksaf gaat, gaat de waterman expres rechtsaf. Ze zetten zich graag in voor de gemeenschap (vrijwilligerswerk). Ze hebben een heel aparte smaak. Daarin zijn ze heel authentiek en origineel. Ze hebben een uitstekende intuïtie.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Rond donderdag de 16e heb je de meest wilde en gewaagde plannen. Al improviserend kom jij daar uit! In het weekend zoek jij je grenzen op sportief gebied op. Je daagt jezelf als het ware uit. Maandag reageer jij wel heel emotioneel op anderen. Misschien is jouw felheid buiten proportie.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Tot en met zondag is jouw leven heel kalm en ontspannen. Dat heb jij graag. Het leven als een voortkabbelend beekje! Maar na het weekend barst min of meer de hel los. Je raakt betrokken in een conflict met mensen met meer macht dan jij. Dan zal blijken of jij wel of niet een controlfreak bent.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken waterman. En dat kan geven dat je leven ineens heel grillig verloopt. Op vrijdag uit dat zich door de enorme chaos die jou omringt. En op zaterdag maak je de meest waanzinnige dingen mee. Pas op maandag voel jij je weer op je gemak.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op vrijdag zit alles tegen. En daar kun jij enorm kwaad over worden. Leg niet meteen de schuld van alle tegenslag bij de ander! In het weekend kalmeer jij gelukkig en zijn er juist leuke dingen te beleven. Op maandag bevindt jij je op het oorlogspad. Op woensdag wordt de strijdbijl al weer begraven.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vlak voor het weekend ben jij een tikje chagrijnig. Je hebt namelijk het gevoel dat niemand naar jou luistert. En dat ben jij anders gewend. In het weekend neemt het chagrijn af en ben jij weer voor anderen bereikbaar. Vanaf maandag kom jij n een ander vaarwater terecht. Je kunt iets doen voor de gemeenschap!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vanaf donderdag gaat jouw planeet Mercurius in het teken waterman lopen. Dat kan jouw interesse in techniek stimuleren. Wellicht overweeg je zelfs om nieuwe instrumenten of machines voor je werk aan te schaffen. Doe dat niet op vrijdag of zaterdag want dan koop je de kat in de zak!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Tot en met zondag is er geen vuiltje in de lucht. Zo heb jij het graag; een evenwichtig en harmonieus bestaan. Maar op maandag en dinsdag wordt de harmonie verstoord door iemand die invloed op jouw leven wil uitoefenen. Het is nog maar de vraag of jij dat toestaat? Woensdag keert de rust terug.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande donderdag is jouw behoefte aan vrijheid zo groot dat het zelfs tot een breuk kan leiden. Maak in ieder geval geen overhaaste beslissingen en doe nu vooral solo je ding. In het weekend laat je zien dat je een goede adviseur kunt zijn. Uit je adviezen blijkt dat je heel wijs bent.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag ben jij nogal kortaf tegen anderen. Je hebt weinig tot geen geduld die dag. Zaterdag ben je gelukkig wat meer ontspannen. Er kan zelfs regelmatig een grapje vanaf. Op zondag heb je behoefte aan actie. Wie houdt je tegen? Ga lekker in de vrije natuur wandelen of fietsen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend kun je geen zeurende mensen om je heen hebben. Je ergert je erg aan die onterechte gevoelens van onrecht. In het weekend ontspan jij je weer en kom je tot rust in goed gezelschap. Rond volgende week dinsdag zit je met een financieel probleem. Schenk er aandacht aan.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vanaf donderdag loopt de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld. Dat geeft veel beweging en verandering. Vaak door jou op gang gebracht! Op maandag om 15:56 uur begint de waterman tijd weer. Op zich een goede tijd voor jou maar op dinsdag erger jij je aan andermans conservatieve houding.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande vrijdag schieten woorden weer eens tekort. Ga niet teveel uitleggen aan de ander. Dat heeft geen zin. Op zaterdag krijg je in ieder geval veel begrip van die ander. Op zondag is actie het sleutelwoord. Je wilt dat er beweging in je bestaan komt. Op dinsdag ben je even overgevoelig.