Schutterij De Vriendenkring en VVLK slaan handen ineen

LEUTH - Zondag 16 juni organiseerde Schutterij De Vriendenkring ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan een kringdag voor diverse schutterijen in Gelderland. Een deel van de activiteiten vond plaats op het sportpark van VVLK.

Tijdens zijn openingswoord maakte voorzitter Jacques Hermsen een bijzonder gebaar van vriendschap toen hij meedeelde dat zowel op het sportpark als bij het gebouw De Vriendenkring een collecte zou worden gehouden, waarvan de opbrengst volledig ten goede zou komen aan de crowdfundingsactie die VVLK was gestart voor aanschaf van een nieuwe spantent, nadat de oude als gevolg van de storm onherstelbaar was beschadigd. Daarmee deed Jacques de naam ‘Vriendenkring’ alle eer aan en liet hij nogmaals merken hoezeer de verenigingen in Leuth niet alleen elkaar nodig hebben maar elkaar vooral ook op alle mogelijke manieren willen steunen. Kortom, met en voor elkaar ons dorp Leuth levendig en sfeervol houden.

Het bestuur van VVLK dankte het bestuur van schutterij De Vriendenkring en in het bijzonder haar voorzitter Jacques Hermsen voor deze bijzondere geste. De collecte heeft het mooie bedrag van 230 euro opgebracht. De crowdfundingsactie loopt nog steeds. Ieders bijdrage is nog steeds meer dan welkom. Rekeningnr. NL63 RBRB 0917214021 tnv penningmeester VVLK onder vermelding van crowdfundingsactie.