Mozaïekbank en -plateau officieel onthuld in Groesbeek

GROESBEEK – Na een jaar is maandagmiddag de mozaïekbank 'Sociaal Sofa' in de tuin van 't Groeske officieel in gebruik genomen.

In totaal twintig dames die wisselend aan de slag zijn gegaan hebben er drie maanden aan gewerkt. Wethouder Irma van de Scheur was aanwezig om de officiële ingebruikname mee te maken, zij het later dan gepland. Namens Forte Welzijn heette Wikke Raijmakers alle aanwezige mozaïekdames en overige belangstellenden welkom.

Wethouder Van de Scheur vond het leuk dat zij op deze mooie middag hierbij aanwezig mag zijn. "Buurtbankje 't Groeske, een ware bezienswaardigheid in het park en ook het tegelplateau van 55 mozaïektegels van 30 bij 30 centimeter met allemaal verschillende motieven is een lust voor het oog", aldus Van de Scheur die zelf ook een tegel heeft gemaakt op een vrijdagmiddag met een zwaan erop. Het geheel is prachtig om vanaf de mozaïek bank eens rustig te bekijken. Na de ingebruikname kregen alle dames in Gasterij 't Groeske een hapje en een drankje aangeboden.