Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: Het verzoek is om voortaan uw misintenties 12 dagen voor verschijnen van de krant in te leveren (vóór maandag 12.00 uur bij ons Parochie centrum).

Overleden: Matheus Jacobus Maria Schoonenberg

H.H. COSMAS EN DAMIANUS

Zaterdag 6 juli 17.00 uur H. Mis Trefpunt Meent m.m.v. Seniorenkoor Breedeweg

6 juli 19.00 uur H. Mis Kapel Kloostertuin

Zondag 7 juli 10.00 uur H. Mis m.m.v. KK St. Caecilia

Misintenties: Ouders Bertus Thijssen en Cisca Thijssen-Peters, broer Bert nms fam. Thijssen; pastor Gerrits vw sterfdag; Theo Janssen en overl. familie; Albert Rutten en Raden Soekinem de echtg., José, Paul, Waldie en Mike van Vugt; Toos van Elst-Janssen; de overleden koorleden van KK St. Caecilia, met name Monique Kuijpers, Thé Nillessen, Cor Janssen en Ini Stoffels.

Dinsdag 9 juli 09.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus

Donderdag 11 juli 09.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus

                                                                                

ST. ANTONIUS BREEDEWEG

Woensdag 3 juli 19.00 uur H. Mis

Intentie: voor vrede in de wereld en voor het welzijn van de parochianen.

Zondag 7 juli 19.00 uur. H. Mis, Deutsche Messe m.m.v.KK Horst Sion Breedeweg, Broederschap van de Sangers en dameskoor Con Amore uit Mook.

Misintenties: Jacobs Lamers en Wilhelmina Lamers-Hendriks de echtg. en Siem Lamers de zoon en Jan van Tilburg de schoonzoon; Pastor Gerard Thuring vw verjaardag; Antonius Jacobs en Wilhelmina Janssen de echtgenote.

Woensdag 10 juli 19.00 uur. H.Mis

Intentie: voor vrede in de wereld en voor het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.

Op zondag 7 juli wordt in de parochiekerk van Sint Antonius Abt te Groesbeek Breedeweg om 09.30 uur de Deutsche Messe van Franz Schubert gezongen door het kerkkoor Horst-Sion-Breedeweg, samen met de Broederschap van de Sangers en dameskoor Con Amore uit Mook. Deze 3 koren staan allen onder leiding van dirigent Wil Wijers.                                                                                 De mis zal worden begeleid op het orgel door Ineke van der Lee, Pater Kees Bruin zal deze dienst voorgaan.

Het thema is:

"Nur danken kann ich mehr doch nicht"

U bent allen van harte welkom in de kerk van de Breedeweg voor deze bijzondere viering.