(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks) Foto:

KBO-middag Beek over Ubbergen

Foto: René Hendriks

BEEK - Donderdagmiddag 20 juni was Annemiek Lukassen in hotel `t Spijker bij de KBO de gast, een vrouw altijd bezig met de geschiedenis van onze fraaie omgeving en hun kernen.

"Tot voor enkele jaren geleden woonden wij, hier in Beek, nog in de gemeente Ubbergen, deze themamiddag ging over de kern Ubbergen, Annemiek vertelde alles over de gemeente van vroeger tot de kern die het nu is van de gemeente Berg en Dal. De interesse was groot voor deze middag en terecht want Annemiek wist werkelijk alles, iedere aanwezige hing aan haar lippen. De vragen van onze leden vormden voor haar dan ook geen enkel probleem."

De KBO Beek zorgde voor een kopje koffie of thee bij aanvang en in de pauze ontving iedereen nog een consumptie op deze zeer educatieve middag. "Ook u kunt altijd op de hoogte blijven van wat er rondom ons gebeurde en gebeurt natuurlijk, de KBO Beek-Ubbergen is de senioren die daar garant voor staat. Voor 20 euro per kalender jaar mist u geen van onze interessante middagen, u maakt alles mee wat de KBO Beek-Ubbergen te bieden heeft."