Bijeenkomst Alzheimercafé Berg en Dal

Muziek, het enige

medicijn zonder bijwerking

GROESBEEK - Op maandagavond 1 juli is het eerstvolgende Alzheimer Café in ’t Groeske in Groesbeek.

Het Alzheimer Café biedt een veilige, informatieve en gezellige avond voor mensen met dementie en hun familie, vrienden of buren. Iedereen kan vragen stellen en ervaringen delen. Onder het publiek van het Alzheimer Café bevinden zich ook tal van lokale hulp- en dienstverleners. Ook zij delen graag hun ervaringen en adviezen met de bezoekers.

Op 1 juli is het thema Dementie en muziek en het belooft een vrolijke avond te worden. Het is immers vakantietijd en daar hoort een ‘vrolijke noot’ bij. Op deze avond ontdekken we de kracht van muziek, want muziek is belangrijk. Muziek roept herinneringen op, biedt een veilig gevoel en vermindert stress. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor mensen met dementie. Op deze avond is er muzikale begeleiding en zang. U mag luisteren, maar u mag vooral ook meezingen! En iedereen kan zingen. Let maar op.

Het Alzheimer Café vindt plaats op 1 juli in Gasterij ’t Groeske, Stationsweg 9 in Groesbeek. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur, start van het programma is om 19.30 uur. Afsluiting 21.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor een kop koffie wordt gezorgd.