Ron Vredebregt:
Ron Vredebregt: "Op 17, 18 en 19 juli móét je in Malden zijn!" (foto: Foto: Elise Overes) Foto: Elise Overes

Vierdaagsefeesten Malden

MALDEN - "Yes! Ook dit jaar weer Vierdaagsefeesten Malden!" Ron Vredebregt, voorzitter Malden in Motion, is trots op de festiviteiten die op stapel staan. "Op 17, 18 en 19 juli móét je in Malden zijn! Met dank aan Stichting De 4-daagse, Grolsch/De Klok Dranken, Maxi Fun Attractieverhuur en Bouncy Licht & Geluid. En aan Rabobank Rijk van Nijmegen, Van Eldik & Van Eldik notarissen en Sijfa Cruises. Én aan onze kleinere sponsoren!"

"We hebben op de woensdagavond weer een Heuse Heumense voor de hele familie", vervolgt Ron. "Een hele echte: met alleen maar Heumens talent op het podium op het Kerkplein in Malden. Verder speelt er donderdagochtend vroeg een Zweeds militair orkest bij Malderburch als daar de wandelaars voorbij trekken. En 's middags klinkt in het zorgcentrum traditiegetrouw de Zwitserse Schiltwalder Blaskapelle. 's Avonds gaat het Pleinfeest los. Daar zal het Feestteam wel voor zorgen! En ook coverband Noah en DJ Ricky Corony mét dansgroep Stream zullen schitteren! Het Kerkplein is trouwens dit jaar ook weer half overdekt. Dus weer of geen weer: de feesten gaan door. Alles is gratis toegankelijk. We kijken ernaar uit en hopen op veel publiek!"

Malden in Motion
Stichting Malden in Motion, een organisatie van enthousiaste vrijwilligers, organiseert dit jaar voor de zevende keer de Vierdaagsefeesten Malden. Dat doet ze met steun van de gemeente Heumen en van Malderburch, centrum voor welzijn, wonen en zorg. Samen met de partners en sponsoren zorgen ze ervoor dat er tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ook in de gemeente Heumen van alles te beleven is voor jong én oud(er).

Meer informatie: www.vierdaagsemalden.nl en facebook.com/vierdaagsemalden.