Energie besparen en

duurzaam opwekken voor VvE's

BERG EN DAL - Welke mogelijkheden zijn er voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) om energie te besparen? Of om samen energie op te wekken? Wat doet dat met het wooncomfort en de energierekening?

Hoe komt een VvE aan financiering en hoe krijg je je buren mee? De gemeente Berg en Dal organiseert samen met het Energieloket duurzaam wonen plus en het VvE Energieloket Gelderland een informatiebijeenkomst over energiebesparing voor VvE's. De informatieavond is op dinsdag 25 juni van 20.00 tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee klaar voor alle aanwezigen. Na de bijeenkomst is er nog tijd om na te praten, informatie te vragen en vervolgafspraken te maken.

Aanmelden Geïnteresseerde VvE's kunnen een email sturen naar info@vve-energieloket.nl. Graag met vermelding van naam, adres en het aantal personen. Er zijn maximaal honderd plaatsen beschikbaar in de ontmoetingsruimte appartementencomplex Groot Berg en Dal aan de Oude Kleefsebaan 221 in Berg en Dal. Meer informatie te verkrijgen via energieloket VvE Gelderland: 085 0608939