(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks)

Ikaros had een uitstekend

buitenweekend voor groot en klein

GROESBEEK – Vrijdagmiddag 14 juni vond de eerste en ook zeer geslaagde editie van het Ikaros Buiten Scholen Volleybaltoernooi plaats. Met een gigantische opkomst van ruim honderd kinderen, was er genoeg sport en plezier te beleven.

Om 14.30 uur werden alle kinderen ontvangen door Lotte van Heumen en Amy Toonen voor een gezamenlijke warming-up. Hierna gingen liefst 21 teams van in totaal vijf basisscholen aan de slag. Met een lekker zonnetje werd er de hele middag actief gevolleybald. Rond 17.15 uur konden de winnaars hun welverdiende bekers in ontvangst nemen. Bij groep 3- 4 was het team van Op De Heuvel en bij de groepen 5-6 en 7-8 waren het de teams van Adelbrecht – Windekind. Buiten het volleyen konden de kinderen terecht op het springkussen en in het zwembadje en werden nog getrakteerd op een ijsje.
Hierna was de B-C jeugd aan de beurt. Hier verschenen 14 teams aan de start van drie verenigingen. Zowel bij de B als ook de C jeugd gingen de teams van Flamingo's uit Gennep met de prijzen aan de haal.
Zaterdag 15 juni vond de vierde editie van het Ikaros Buitentoernooi plaats. Op deze dag werd er actief gevolleybald door 42 teams. Na het toernooi was er een heerlijke barbecue, loterij en de prijsuitreiking. Aansluitend een geweldig feest in de grote tent op het veld langs de Nieuweweg in Groesbeek.