(foto: Andrew Helder)
(foto: Andrew Helder) Foto: Andrew Helder

Uitbater De Comm Groesbeek neemt voormalige zaal Wilhelmina over

GROESBEEK – Gerrie Janssen de uitbater van café De Comm aan de Dorpsstraat 12 in het centrum van Groesbeek heeft onlangs de voormalige zaal Wilhelmina overgenomen aan de achterkant van zijn café. De laatste jaren was de Wilhelminazaal in gebruik als dansschool Verhoeven van Hans Verhoeven.


Door deze overname is Groesbeek in het centrum weer een feestzaal rijker, waarin alle horeca-activiteiten zoals bruiloften, partijen, evenementen, vergaderingen en feesten van groot tot klein kunnen plaatsvinden. In de zaal is plaats voor 180 personen en als de bezoekers aan statafels plaats willen nemen kunnen we wel 300 personen kwijt, aldus Gerrie Janssen. De naam heeft Gerrie eenvoudig gehouden, zowel het café als de zaal heten vanaf heden 'Café Zaal De Comm'. "We gaan alle soorten activiteiten, van bruiloften tot andere feesten, van top tot teen verzorgen."

Sinds het bekend worden van de overname zijn de eerste reserveringen al een feit en dat is een teken dat er wel degelijk behoefte bestaat aan een geschikte zaal in het centrum. Wij kunnen bijna alle activiteiten aan. Door middel van een speciale verplaatsbare wand kan de zaal tot elke gewenste grote gemaakt worden, dus ook voor kleinere activiteiten is de zaal dan zeer geschikt.

In ieder geval is de succesvolle avond 'Lekker Lache' ook gewaarborgd, alsmede de prijsuitreiking van de Groesbeekse Kwis. Het evenement 'Lekker Lache' krijgt binnenkort wel een andere naam, maar de avond blijft hetzelfde. Zondagmiddag 23 juni is er open middag in de zaal vanaf 14.00 uur. Iedereen is er welkom. Men kan de zaal bezichtigen en ook meteen informeren wat de mogelijkheden allemaal zijn.