(foto: Bert Roodbeen)
(foto: Bert Roodbeen)

KBO Ooij deelt mee met

Rabobank Clubkas Campagne

OOIJ – Woensdagmiddag 12 juni bracht Karin van Raay, medewerkster van de Rabobank Rijk van Nijmegen een bezoek aan dorpshuis De Sprong. Daar kwam ze tijdens de wekelijkse KBO Ooij-activiteiten, het bestuur en leden verblijden met een cheque uit de Rabobank Clubkas Campagne, ze vertelde dat met het opzetten van de zeer geslaagde senioren kermis in 2018, deze cheque van 1.058,67 euro zeker een welkome aanvulling zou zijn.

De cheque werd door de tweede penningmeester Jan Kroes in ontvangst genomen, waarna er gezamenlijk op werd getoost. Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in haar werkgebied. Een deel van de winst van 2018 is hiervoor beschikbaar gesteld en de leden van de Rabobank bepaalden via stemming met een unieke stemcode op een website over de verdeling. Ook KBO Ooij heeft opgeroepen om te stemmen en het resultaat is zeer geslaagd. De KBO Ooij gaat dit mooie bedrag dan ook besteden aan de seniorenkermis in september.

Het KBO Ooij bestuur bedankte iedereen voor het stemmen op de vereniging, en vooral ook Rabobank Rijk van Nijmegen voor deze bijzondere campagne en Karin van Raay voor de uitreiking van de cheque.