(foto: 't Margrietje )
(foto: 't Margrietje ) Foto: 't Margrietje

't Margrietje Groesbeek sluit deuren

GROESBEEK - Na 16 jaar heeft Loes Wildeman-Janssen, eigenaresse van bloemen- en cadeaushop 't Margrietje aan de Margrietstraat, besloten de deuren van haar vertrouwde winkel op de Stekkenberg te sluiten.

De reden van de sluiting is dat Loes zelf steeds minder voldoening uit haar werk haalt en niet met dezelfde drive in haar zaak staat dan voorheen. Loes is van mening dat als je je bedrijf niet meer voor 200 procent kunt of wil leiden dat er dan maar één keuze is; stoppen. Daarnaast is de markt de laatste jaren erg veranderd. Veel omzet komt tegenwoordig online binnen, waardoor onder andere de creativiteit wordt beperkt. Terwijl in feite de persoonlijke verkoop juist de jus is van het winkeliers vak.

Al met al was het geen makkelijke beslissing, aangezien 't Margrietje 16 jaar een heel groot deel van haar leven en dat van haar gezin geweest is. 'Het is ook een emotionele periode, met name "afscheid" nemen van mijn meiden Bianca en Miranda en van de plek waar we lief en leed samen hebben gedeeld', aldus Loes. 'Ook zal ik zeker de klanten gaan missen waar ik in al die jaren een fijne band mee heb opgebouwd' daar is Loes van overtuigd. 'Maar het is nu eerst tijd voor wat rust, en daarna zien we weer verder'.


Vanaf dinsdag 18 juni begint de opheffingsuitverkoop met kortingen tot 50% op (bijna) alle woonaccessoires en cadeauartikelen. Zaterdag 13 juli is de laatste dag van 't Margrietje, tot die tijd zal in ieder geval de bloemenhoek gevuld blijven en mag u tot dan dezelfde kwaliteit en service dan voorheen blijven verwachten. De succesvolle kerstworkshop in december gaat gewoon door (volg Facebook voor de data).