(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: De Duivelsberg

Bij pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

Vijftig verhalen op bijzondere locatie

BERG EN DAL – In het Vaderdagweekend zaterdag 15 en zondag 16 juni wordt in een weide bij pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg voor de zesde maal het vertelfestival gehouden. Dit jaar is gekozen voor het thema 'Da's Sterk'.

Verschillende vertellers zullen in dat weekend ruim vijftig verhalen vertellen voor jong en oud op twee vertellocaties in een speciaal ingerichte weide met tenten: één voor verhalen bestemd voor alle leeftijden en één voor de 10-plussers. De eerste verhalen zijn te beluisteren op zaterdagmiddag 15 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Voor de zaterdagavond zijn speciaal spanende verhalen geschreven, die bij uitstek geschikt zijn voor volwassenen. Deze spannende Midzomernachtvertellingen zijn - naar aanleiding van het succes van voorgaande jaren - te horen van 20.00 tot 23.00 uur.

Zondag 16 juni (vaderdag) zijn verhalen te horen van 12.00 tot 18.00 uur. Voor de vaders is dit een unieke gelegenheid om samen met het gezin te genieten van pannenkoeken en daarnaast te luisteren naar een van de verhalen die door ervaren versteller(ster)s ten gehore worden gebracht. Bij de vertelweide is ter gelegenheid van dit vertelfestival een gezellig caféterras ingericht. Voor meer informatie: http://www.duivelsbergvertelfestival.nl.