Adelheid dekt de tafel in Inspiratieplek EigenAardig. (foto: Cees Bakker)
Adelheid dekt de tafel in Inspiratieplek EigenAardig. (foto: Cees Bakker) Cees Bakker

Tafelgesprek bij Inspiratieplek EigenAardig

GROESBEEK - Wil je geestverwanten ontmoeten, wil je geïnspireerd worden door iemands passie en persoonlijke verhaal of ontdekken wat er allemaal te doen is in Groesbeek en omgeving op gebied van bewustwording en kunst, dan zijn de Tafelgesprekken in mijn ontmoetingsruimte een sfeervolle gelegenheid.

We schuiven om 18.00 uur aan voor een eenvoudige, maar smaakvolle biologische maaltijd met een ayurvedisch tintje. Je kunt dieeetwensen doorgeven. Na het eten houdt deze eerste keer Adelheid Jochemsen haar verhaal als initiatiefneemster van Inspiratieplek EigenAardig. Wat bezielt haar, wat is haar passie, waar loopt ze warm voor in haar persoonlijk leven en hoe krijgt dit vorm in EigenAardig? Afsluitend is er gelegenheid voor vragen, uitwisseling en ontmoeting. Een leuke vorm van netwerken! Bij ieder Tafelgesprek is er een andere gast die het woord krijgt.

Woensdag 12 juni 18.00 uur, verder iedere tweede woensdag in de maand, te beginnen na de zomer op 9 september. Kosten zijn tien euro voor de maaltijd plus vrije bijdrage voor de activiteit. Tijdig aanmelden moet bij Adelheid Jochemsen, Haydnstraat 51, Groesbeek; 06 17009796, a_jochemsen@hotmail.com www.inspiratieplekeigenaardig.nl (wordt nog aangewerkt).