Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: Het verzoek is om voortaan uw misintenties 12 dagen voor verschijnen van de krant in te leveren (vóór maandag 12.00 uur bij ons Parochie centrum).

Overleden: Elisabeth Johanna van Doorn-de Valk

H.H. COSMAS EN DAMIANUS

Zaterdag15 juni 17.00 uur H. Mis Trefpunt de Meent, m.m.v. Seniorenkoor Breedeweg

15 juni 19.00 uur H. Mis Kapel Kloostertuin

Zondag 16 juni 10.00 uur H. Mis m.m.v. KK St. Caecilia

Misintenties: Jan van Dam en overl. ouders Van Dam-Rikken; Wim Wijnhoven vw trouw- en vaderdag.

Dinsdag 18 juni 09.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus

Donderdag 20 juni 09.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus

Vrijdag 21 juni 09.00 uur H. Mis Kapel Kloostertuin

SINT-ANTONIUS BREEDEWEG

Zondag 16 juni 09.30 uur H. Mis m.m.v. KK Horst Sion Breedeweg

Misintenties: Henk Janssen vw verjaardag, van echtg. kinderen en kleinkinderen; Elisabeth-Kuijpers- Kersten vw verjaardag, Gerrit Kuijpers de echtg., dochters Monique vw verjaardag en Marijke en schoonzoons Wim Liebers en Johan Wiendels, Pastoor Hoek, Johanna Janssen en Cor Schoofs vw verjaardagen; Piet Krebbers van Thea, kinderen en kleinkinderen; Jaargetijde voor Henricus Ebbers en Catharina Linders de echtg. van fam. Ebbers

Woensdag 19 juni 19.00 uur H. Mis

Misintentie: voor vrede in de wereld en voor het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.

Na de zomervakantie gaan we in de parochie weer van start met de vormselvoorbereiding. Ook al zit je nu nog in groep 7, toch willen we je al vragen om je in te schrijven, want de vormselvoorbereiding zal direct na de zomervakantie beginnen! Wil jij ook meedoen? Kijk dan op onze website www.cosmasendamianusgroesbeek.nl voor meer informatie en geef je voor eind juni op bij miekgiebels@chello.nl.