Kopkunst bij de Joinvolleybalbus. (foto: Daisy Minten)
Kopkunst bij de Joinvolleybalbus. (foto: Daisy Minten)

Ondanks de voorspellingen van Buienradar

'Droge' en geslaagde volleybalfeesten in Millingen

MILLINGEN - Indien wij Buienradar een week vóór het toernooi zouden hebben geloofd, dan was de moed om verder te gaan met organiseren van het 45e Buitentoernooi ons diep in de schoenen gezakt, slechter weer kon het niet worden.

Maar het werd prachtig volleybalweer, in het zonnetje op zaterdag met een debuutoptreden van DJens en wat bewolkt op zondag en dat kwam velen wel goed uit na het knalfeest op zaterdagavond onder aanvoering van Anderkovver. Uiteindelijk viel er geen druppeltje, Feest DJ Mike maakte zich ook nog wat zorgen om dezelfde Buienradar voor zondagmiddag: om 13.00 uur werd nog rond half vijf een plensbui verwacht: geen druppel uit de lucht, maar genoeg vocht uit de tap.

Uiteindelijk hadden 173 teams zich ingeschreven inclusief zeven jeugdteams voor het Junior Beach Circuit dat zondag werd gespeeld. Ook op zaterdag waren de beachvelden vol bezet met twee herenpoules en een damespoule. De mini’s waren dit jaar wel wat minder vertegenwoordigd maar de attributen van de Joinvolleybalbus werden volop benut. De stand van Kinderopvang Humanitas/Humankind werd ook goed bezocht en was een leuke samenwerking om gezamenlijk sport en bewegen voor kinderen te promoten.

Ook Odio en SC Millingen waren in het weekend actief om de competitiewedstrijden af te ronden. Wat dat betreft is De Hove een prachtige locatie waar veel sporten en activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden zonder elkaar noemenswaardig hinder te bezorgen. Met dank aan allen die gezorgd hebben dat dit weer een mooi feestweekend werd. Stichting Toernooi Activiteiten Millingen. Meer foto's staan op stamvolleybal.com.