(foto: Privé. Met toestemming van Vleesmagazine.)
(foto: Privé. Met toestemming van Vleesmagazine.) Foto:

Keurslager Hermanussen

Overasselt heeft zin in de zomer!

Tekst:

Gerie van der Land-Zijderveld

OVERASSELT - De spareribs van Hermanussen zijn een bijzondere lekkernij en landelijk bekend. In 2014 zijn de Overasseltse spareribs uitgeroepen tot de lekkerste van Nederland en meerdere keren belandde William met zijn spareribs in de top 10. Dit jaar weer! "Sommige klanten geven ze cadeau! En vakantiegangers nemen ze mee naar huis om daar nog eens lekker na te genieten."

De winkel is ruim. En Fris. Met zorg zijn de koelvitrines ingericht en daarop altijd iets lekkers wat je mag proeven. Het is zelden dat je de enige klant in de winkel bent en er is voor iedereen een hartelijk woord. Niet alleen de dorpsbewoners weten de winkel van William en zijn vrouw Irma te vinden. De klanten komen ook uit de dorpen daaromheen.

Het assortiment is met zorg samengesteld. Vriendelijke medewerkers geven goed advies. William: "Wij kiezen uitsluitend voor vlees uit de regio. Hoogwaardige producten en altijd alles vers." Hermanussen is slager met hart en ziel. Houdt van zijn beroep en houdt ervan om het klanten naar de zin te maken. Ook de klanten die vegetarisch zijn. "Met plezier geven wij bereidingsadviezen en verzorgen ook de complete catering voor trouw en rouw. Daarover is alles te lezen op onze website." Die ziet er net zo fris uit als zijn winkel en geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

"Zin in de zomer William?" Daar hoeft hij niet lang over na te denken. "Jazeker! Lekker buiten! En dan een mals stuk vlees op de BBQ. Dat is een feestje!" www.hermanussen.keurslager.nl