6 jan Winterfair Martinuskerk Giesbeek

Winterfair 10:30 / gratis

De opbrengst van deze fair is voor het behoud en onderhoud van de Giese Toren. Er is deze dag een groot aanbod van goederen, hobby's, podium optredens, etc. Een saxofonist, schapen, pony's en een welkoms drankje zullen de bezoekers bij de ingang begroeten.

Verder zal het niet ontbreken aan de bekende winterse lekkernijen. De toegang is gratis, de fair is open van 10.30 tot 17.00 uur. Het adres is Kerkstraat 39 in Giesbeek. Voor info: 06-10252829.

6 jan Dansgardeconcours

De Nachtuulen Oud-Zevenaar/ € 4 voor bezoekers

Schutterstent Babberichseweg. Aanvang 11.30 uur.

11 jan Theater Musiater Zevenaar

So long Cohen

Marlies Claasen, Ernest Beuving, Bas Steman e.a. So long Cohen Eind 2016 overleed Leonard Cohen. Wie was deze charmante romanticus? In 'So long Cohen' zoekt schrijver en verteller Bas Steman op zijn zolderkamer naar antwoorden. De zoektocht voert hem langs Cohens vele prachtige poëtische liedjes.

De zolderkamer verandert af en toe in een café of een talkshowpodium. Daar laat cabaretier Ernest Beuving, imitaties/ persiflages van tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken; van Maarten van Rossum tot Jules Deelder.

12 jan Muziek Musiater Zevenaar

Percossa met BAM! 20:15 / € 22,50

Daag Percossa nu zelf uit, en neem uw tandenborstels, kinderwagens, buisjes, klompen of wat dan ook mee naar de voorstelling en de mannen van Percossa – 'zeer virtuoos en goed op elkaar ingespeeld' (Theaterkrant) – zorgen ervoor dat het dak eraf gaat!

16 jan Musical Musiater Zevenaar

Op hoop van zegen 20:15 / € 34,--

Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Joke de Kruijf, Rolf Koster e.v.a. met een oer-Hollandse musical

'Op Hoop van Zegen', de oer-Hollandse musical over het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren. Try-out