Donderdag 10 januari 20:00 uur


HEARTSTONE


Nog geen 340.000 mensen mogen zich IJslander noemen en het eiland is vrijwel alleen langs de kust bewoond. Het zoeken van een geschikte levenspartner lijkt dan ook een speld in een hooiberg, laat staan als je op iemand van hetzelfde geslacht valt.
(ALLE LEEFTIJDEN – 129 minuten – IJslands gesproken)

Donderdag 17 januari 20:00 uur


CARAVAGGIO


Een reis door het leven, het werk en het turbulente bestaan van Michelangelo Merisi da Caravaggio, een van de meest mysterieuze figuren in de kunstgeschiedenis. Zijn leven bestaat uit een aaneenschakeling van schandalen, daarom raakte hij voortdurend in aanraking met justitie.
(ALLE LEEFTIJDEN – 93 minuten – Italiaans gesproken)

Woensdag 23 januari         14:30 uur


DRAKEN EN DEUNTJES


Fabelachtige muzikale filmpjes voor ridders en prinsessen. Duik mee in de avonturenwereld van de Kleine Koning die graag een eenhoorn als huisdier wil of ga mee op drakenjacht met twee kleine prinsessen.
KINDERFILM – GRATIS TOEGANG
(ALLE LEEFTIJDEN, aanbevolen vanaf 5 jaar, 60 minuten – Nederlands gesproken)

Donderdag 24 januari LET OP: AANVANGSTIJD 19:00 uur

JIRO DREAMS OF SUSHI - Eetfilm

Portret van Jiro Ono, 85-jarige meesterchef van een tien stoelen tellend sushirestaurant in Tokio. Ondanks een keizerlijke onderscheiding en drie Michelinsterren blijft hij bescheiden: het kan altijd beter.
Tijdens deze "eetfilm" serveren wij in de filmzaal wat op het witte doek gegeten wordt. Deelname ad € 15,- per persoon - aanmelding vóór 18 januari via info@deogtent.nl .


(ALLE LEEFTIJDEN - 80 minuten – Japans gesproken)