Afbeelding
Foto:

Plezierig ontwikkelen

bij Theaterschool Theater&Zo!

HUISSEN - Voor iedereen die van toneelspelen, zingen en dansen houdt en zich daar graag verder in zou willen ontwikkelen is er nu een nieuwe plek in Huissen waar dat kan; Theaterschool Theater&Zo!

Theaterschool Theater&Zo biedt momenteel de keuze uit drie groepen. De theaterproductiegroep voor de liefhebber van toneel. De musicalproductiegroep die de drie disciplines omvat; zang, dans en toneel. En voor extra verdieping in zang is er de Zang&Interpretatie groep waar je in groepsverband zangles krijgt. Er wordt altijd gewerkt richting een eindvoorstelling en tijdens het repetitieproces ontwikkel je alle vaardigheden die nodig zijn om met vertrouwen en plezier voor een publiek te spelen.

De lessen worden verzorgd door Zora de Leeuw-Smith, afgestudeerd theaterdocent aan de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten te Arnhem en docent bij onder andere Telekids musicalschool en vinden plaats in de pleinzaal van de protestantse gemeente, Raadhuisplein 35 in Huissen.

De cursus bedraagt 20 lessen inclusief voorstelling. Kosten zijn 10 euro per les. Aanmelden of meer informatie kan door een mailtje te sturen naar info@theaterschooltheaterenzo.nl of kijk op www.theaterschooltheater&zo.nl. Jonger dan zeven jaar maar toch interesse, mail gerust, wellicht kan er bij voldoende animo een groep starten. Bij onvoldoende animo zal een cursus niet van start gaan.

Theaterschool Theater&Zo hanteert een maximum aantal leerlingen per groep om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Elke zaterdag vanaf 1 februari - 27 juni (geen les op 11 april en 2 mei): 09.30-11.00 Theaterproductie; 11.00-12.00; Zang&Interpretatie; 12.00-13.30 Musicalproductie.