Vergadering Sint-Sebastianus

GENDT - Op 19 januari vindt om 11.00 uur de algemene ledenvergadering van schuttersgilde Sint-Sebastianus plaats in Providentia. Dan wordt er teruggekeken op het afgelopen jaar en worden de activiteiten voor het nieuwe jaar toegelicht.

In tegenstelling tot andere jaren vindt er dit jaar geen schuttersviering plaats, maar is gekozen voor een andere opzet. Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering verleent het schuttersgilde haar muzikale medewerking aan de opening van een nieuwe tentoonstelling bij Oorlogsmuseum Niemandsland gevestigd in het voormalige gemeentehuis Villa Gannita.

Na dit optreden wordt in de theaterzaal van Providentia de algemene ledenvergadering gehouden.

Agenda algemene ledenvergadering: - opening; - vaststellen agenda; - korte toelichting van de notulen van de algemene ledenvergadering 2019 en het algemeen jaarverslag 2019 die beiden ter inzage liggen bij het secretariaat; - financieel verslag door de penningmeester; -bestuursverkiezing; tijdens de algemene ledenvergadering zijn de bestuursleden Renske Nienhaus, Hans Leenders, Guus van Logtenstijn en Fred van Heck aftredend waarbij alleen Hans Leenders zich opnieuw herkiesbaar heeft gesteld. Het bestuur draagt Paco Huisman als nieuw bestuurslid voor. Hierna: - mededelingen; - rondvraag; - sluiting.