Schuift u aan op 25 januari? (foto: Rotary Lingewaard)
Schuift u aan op 25 januari? (foto: Rotary Lingewaard) Rotary Lingewaard

Midwinterdiner 2020:

nieuwe contacten 65-plussers

LINGEWAARD - Rotary Lingewaard nodigt alleenstaanden van 65+ in de gemeente Lingewaard uit voor een gezellig diner op zaterdag 25 januari in de aula van OBC Essenpas in Bemmel.

Tijdens deze avond is er volop gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Ook dit jaar staat Buitenpoort Catering garant voor een heerlijk driegangendiner en zorgen de Rotaryleden voor een vakkundige bediening. Big Band Bemmel zorgt met een swingend optreden voor de muzikale omlijsting van het geheel.

De avond begint om 18.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Wilt u aanschuiven? Geef u dan op voor 15 januari. Rond 19 januari worden de uitnodigingen verzonden via mail of brief, afhankelijk van de wijze van aanmelden. Er is ruimte voor maximaal honderd gasten.

Er wordt gestreefd naar zoveel mogelijk nieuwe gezichten bij toewijzing van de plaatskaarten. De gratis kaarten voor deze avond zijn alleen vooraf te verkrijgen per mail: midwinterdiner@rotarylingewaard.nl of per brief: Midwinterdiner Rotary Lingewaard, Oostervelden 64, 6681 WZ Bemmel onder vermelding van de volgende gegevens: aantal kaarten, namen van de deelnemers, adressen, telefoonnummers, eerdere deelname en eventuele dieetwensen per deelnemer.

Dit diner wordt mede mogelijk gemaakt door opbrengsten van het jaarlijkse Lingewaards Dictee, een bijdrage van de stichting Maatschappelijke GezondheidsZorg (MGZ) en Buitenpoort Catering.