Organisatie deBol Junior Avond-4-Daagse. (foto: deBol A4D)
Organisatie deBol Junior Avond-4-Daagse. (foto: deBol A4D)

deBol Junior Avond-4-Daagse

BEMMEL - De deBOL Junior Avond-4-Daagse wordt dit jaar gehouden van dinsdag 12 - vrijdag 15 mei. De meest gezellige, vrolijke en fijne Avond-4-Daagse in de wijde omgeving! "Doen jullie dan ook weer mee? Dat zouden wij heel erg gezellig vinden!"

"Wij zijn als organisatiecommissie al weer begonnen met de eerste voorbereidingen. De posters, flyers en de startkaarten zijn inmiddels besteld. Binnenkort worden de routes weer nagewandeld om te zien of alles nog klopt of dat we misschien toch nog ergens een ander rondje moeten maken. Ook de verkeersregelaars worden eerstdaags uitgenodigd om er weer bij te zijn zodat alle kinderen veilig kunnen wandelen. Had u afgelopen jaar geen tijd om een uurtje per avond verkeersregelaar te zijn? En wilt u dat dit jaar wel doen? Neem dan contact met ons op, dan krijgt u binnenkort ook een uitnodiging."


"Vanaf 1 januari kunt u het statiegeld van de flessen die u inlevert bij de Coop Bemmel doneren aan de deBol Avond-4-Daagse. Doet u nooit uw boodschappen bij de Coop? Dat hoeft geen probleem te zijn! U brengt ons de flessen die u wilt inleveren en wij zorgen er voor dat ze bij de Coop worden ingeleverd. Op onze website leest u waar en wanneer u ze kunt afgeven bij deBol.
Ook als u maar 1 of 2 flessen hebt in te leveren, willen wij deze graag ontvangen, wij zijn blij met alle kleine beetjes, want vele kleintjes maken een grote! Deze actie loopt tot en met5 31 maart 2020 en na afloop wordt de opbrengst door de Coop verdubbeld! Meer informatie over deze actie en de deBol Junior Avond-4-Daagse staat op www.debolbemmel.nl."